Mirakul 40

Pris med 2 x 270 hk Diesel
fra 2.580.000 kr. sejlklar i Danmark inklusive moms

Eneste i sin klasse med 3 lukkede kahytter med dobbeltsenge

Motoryachten Mirakul 40 er beregnet til sejlere, der søger komfort, kvalitet og top præstationer på vandet, og tilhører kategorien sportsbåde med et indtryk af ekstrem luksus og komfort, samt et slående design, der giver den et aggressivt sporty look.

Mirakul 40 har en række designløsninger man ikke ser hos andre værfter, og produktionen er i overensstemmelse med de højeste konstruktionsstandarder. Top luksus findes i tre komfortable hytter med ialt 6 sovepladser, der er en sjældenhed i både i denne størrelse, en rummelig opholdsstue, køkken og badeværelse med brusebad og toilet. Efter ønsker fra kunder dominerer materialer fra hvid eg, lakeret amerikansk kirsebær til honduransk mahogni i kombinationer med det fineste læder, det høje komfortniveau inde i skibet.

 

Master kabinen, er placeret forrest i båden, har en rummelig dobbeltseng og god skabsplads. Salonen er udstyret med en komfortabel U sofa, der strækker sig omkring et bord der kan sænkes ned og derved kan man skabe 2 ekstra sovepladser eller en hyggeplads hvor man kan ligge med hele familien og se en film eller bare slappe af. Køkkenet er placeret i salonen lige overfor sofaarrangementet, så der er let adgang til bordet, hvis man ønsker at spise under dæk. Køkkenet indeholder alt hvad du behøver, såsom køleskab, gasblus eller 220V komfur, vask med varmt og koldt vand, optioner som mikroovn og opvaskemaskine samt masser af opbevaringsplads til dagligvarer, bestik og andre fornødenheder.
To gæstekabiner, begge aflukkede og med koøjer, er placeret i den bagerste del af skibet i hhv. Styrbord og bagbord side. Badeværelset, med bruser, har indgang fra salonen, så det frit kan benyttes af alle gæster om bord.

Cockpittet er udstyret med et rummeligt opholdsområde, med en dejlig stor u-sofa med et stort bord. Bordet kan sænkes for at skabe en stor ekstra solseng så man rigtigt kan nyde solen når man har åbnet det elektriske skydetag.
Cockpittet er ligeledes udstyret med et stort pantry med køleskab, vask med varmt og koldt vand samt gasblus, for at gøre det lettere at tilberede delikatesser uden lugten af mad i salonen.
I agterenden af cockpittet er der en stor solseng og under den er der garage med elektrisk åbning til opbevaring af en gummibåd.

Det vigtigt at bemærke, at Mirakul 40HT er en af de få yachts i denne størrelse, der har kombineret et rummeligt soldæk med en garage til en gummibåd. Yderligere er det muligt at få optioner såsom integreret hydraulisk gangbro, der er skjult inde i badeplatformen, samt forlænget badeplatform med hydraulisk hæve sænke mulighed.

Kraft

Tørvægt kg: 7,500

Min. Motor størrelse KW/HK]: 2 x 191/260
Maks. Motor størrelse KW/HK: 2 x 313/420

Størrelse

Længde m: 11,99
Bredde m: 4,00
Dybgang m: 0,79
Brændstoftank L: 2 x 400
Vandtank L: 2 x 150
Antal besætningsmedlemmer: 12
CE kategori: B