Værftet

Om Grginic Yachting / Mirakul

Grginic Yachting i Kroatien, der er producent af Mirakul, er et lille familie ejet bådværft der bygger ca. 20 lystbåde om året. Selskabet er startet som importør af forskellige engelske producenter af lystbåde i begyndelsen af 1980’erne, men begyndte for 20 år siden selv at producere lystbåde til private og til deres eget udlejningsselskab. Denne aktivitet har grebet om sig og er nu den største aktivitet i virksomheden, der udover at producere lystbåde stadig har udlejning af lystbåde i Kroatien, et mindre ferie resort samt nogle luksus villaer, der også lejes ud til turister.
Der er ingen tvivl om at Klaudio Grginic’s, der er stifter af selskabet, store interesse er deres produktion af lystbåde og han er i produktionen hver dag hvor han går op i at alle detaljer og det håndværksmæssige er helt i top.
Fordelen ved at få en båd fra et lille værft er at man får noget som alle andre ikke har og man har mulighed for rigtig mange individuelle løsninger uden det presser prisen op, som det gør på de fleste store værfter, så snart man skal have lavet noget der ikke er en standard løsning.