Om os

Om AP Marine

Da vi i familien altid har haft båd og det især er vores søn Alex’ drøm at komme til at leve af at handle med både når han kommer ud af skolen og har taget en uddannelse som marine mekaniker har vi valgt at stifte AP Marine som Alex fra starten er med i ejerkredsen af. Vi driver det ved siden af vores hovedbeskæftigelse som er at importere og opbygge forskellige busmærker i VBI Group som er Danmarks største forhandler af busser og hvor vi er anden generation i ejer familien.
Ideen opstod da vi kom i kontakt med Grginic Yachting da vi fandt en brugt Mirakul til salg i Kroatien. Da vi begyndte at undersøge hvad det var for en båd skrev vi til fabrikken og inden for kort tid var vi på besøg i Kroatien, havde bestilt 2 både og var i gang med at bygge en lille udstillingshal ved vores beboelse på industrivej 7 i Christiansfeld.
Planen er at sælge 2 til 5 nye både om året indtil Alex er udlært og han kan begynde at tage mere over samt evt. begynde at opkøbe brugte både til salg og restauration. Vi driver i forbindelse med vores andre forretninger Christiansfeld Autopolstring hvor vi også polstrer en del både, i Christiansfeld samt i vores afdeling i Polen.
Vi håber i kunne have lyst til at købe jeres nye båd hos os

Med venlig hilsen
Familien Pedersen.
Justyna,  Dan,  Alex og Oskar