Pearlsea 40 HT/Coupe

Hard Top og Coupe version

Pearlsea 40 HT/Coupe er storesøsteren til 31HT/Coupe og det seneste skud på stammen til at fortsætte løsningen med at levere både en Hard Top og Coupe version.

Med en længde på 12 meter og en bredde på knap 4 meter giver det en meget rummelig båd der også har mulighed for en løsning med 3 kabiner under dæk sammen med et stort badeværelse.

I versionen med 3 kabiner får man et stort fuldt udstyret pantry der strækker sig over hele bagbord side af cockpittet. På styrbord side af cockpittet er der et dobbelt styrersæde, derefter en bænk rundt om bordet, der kan omdannes til en ekstra seng.

 

Cockpittet er omgivet af sideruder, der kan åbnes, og med det elektriske skydetag giver det, på en varm sommerdag, næsten samme følelse som på en åben båd.

I skrogets længde er der integreret hærdede ruder med koøjer, ligesom i de mest prestige fyldte mærker i denne størrelse, hvilket giver utrolig meget lys under dækket og en dejlig udsigt over havnen når man ligger til kaj.

Det nederste dæk består af to eller 3 separate kahytter, en rummelig kabys ( Kun i versionen med 2 kabiner ) og et badeværelse med en god brusekabine adskilt fra toilettet med en glasdør.

Fremragende synlighed fra skipperens position indikerer den opmærksomhed, designeren har afsat til linjerne og rammerne på glasfladerne. Skummende hav bag agterenden og vind i håret er blot en del af den oplevelse ombord, din Pearlsea 40 kan give dig, mens du sejler.

De forskellige motor optioner, der kan kombineres med både Z-drev og pods, alle med mulighed for joystik som option, giver denne lystbåd et ideelt forhold mellem ydeevne og økonomi.